Ål IL Håndball tok med seg 3 pokaler hjem

Postet av Ål IL den 15. Jun 2023

I helgen farga Ål IL håndball Telemarkshallen i grønt


I alt 60 spillere fra Ål IL håndball dro på Bø sommerland cup. De stilte med 5 lag, Gutter 12, Jenter 12, Jenter 14, Jenter 16 og Gutter 16. I 12- års klassen ble det spilt god håndball og gjennomført opplevelsesrike kamper. Det er ikke sluttspill i den klassen.  Alle tre lagene til Ål som kunne gå til sluttspillet vant sine semifinaler. Først ute i finalen var J14, der stod det uavgjort til siste sekund. På direkte frikast vant Ål sine jenter med 1 mål! Slike opplevelser er vanskelige å beskrive, de må oppleves. Gutter 16 spilte svært bra, men gikk på et smertefullt 2 måls tap, de sikret seg en flott 2.plass i cupen. Til slutt var det J16 som hadde føringen gjennom hele finalen, og vant med 2 mål. I tillegg til mye god håndball viste Ål håndball at de står for håndballens verdier som er begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play, både på og utenfor banen. I tillegg til mye god håndball var det også rom for sosialt samvær. Det var bading i Bø badeland der man i strålende vær fikk testet grenser med å prøve magasuget, og kose seg i strømmen. I tillegg til alle spillere var det omtrent 40 foresatte, trenere og lagledere med på tur. Ål IL håndball kan være stolte over det de får til med å bygge fellesskap som klubb, lagfølelse, tilhørighet og samhold. Å gå med den grønne drakta og representere Ål, kan trygt gjøres med stolthet! 


Anette Saue


Flere bilder her:

https://drive.google.com/file/d/140wCtvgTzjmFhcQUhsx0MFBKN0u6wtmx/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1f6cfJkK5Hg-aJTqoCec9jwZowVt5eqyN/view?https://drive.google.com/file/d/1gTF6H2ubey6V2H7wMZkRE3hOZeZW1_tS/view?usp=sharing


E-sport inviterer til åpen kveld

Postet av Ål IL den 14. Jun 2023

Tirsdag 20. juni kl. 17:00 til 20:00 inviterer Ål-IL og Torpo-IL til åpen E-sportskveld på Torpomoen. Det har dessverre ennå ikke lykkes å etablere et lag med fast ukentlig trening, men vi jobber hardt for å få et lag startet tidlig på høsten. Det er derfor viktig at du møter opp hvis du er interessert i E-sport og ønsker at det skal være en E-sportgruppe i Ål-IL. 

De som møter opp, vil få muligheten til å møte Roy Are Valstad, som er ansvarlig for laget, og få muligheten til å teste utstyret vårt som er helt nytt. I tillegg vil det bli diskutert hvilke typer spill som er av interesse for gruppen. 

Vi håper på stort oppmøte! 

Lasse Hasløv & Roy Are Valstad

Dansken har ankommet

Postet av Ål IL den 8. Jun 2023

Hei alle i Ål-IL!

Nå har dansken ankommet til Ål-IL og har siden mandag startet i jobben som sportslig leder. Det har vært en begivenhetsrik uke med mange møter med imøtekommende mennesker og mange inntrykk. Møtet med klubben har vært svært positivt, og jeg ser frem til å tilbringe enda mer tid sammen med dere på ulike idrettsanlegg.

I den kommende tiden vil vi i Ål-IL forsøke å gjennomføre en rekke tiltak for å skape de beste mulige idrettsrammene med fokus på mestring, fellesskap og allsidighet. Jeg håper dere vil støtte disse tiltakene, slik at vi sammen kan skape enda mer idrettsglede i klubben.

En av tingene som kan øke samhørigheten er at det jevnlig publiseres nyheter på nettsiden som angår hele Ål-IL, for eksempel et godt resultat, en trening som har skapt stor glede eller et arrangement som går utover den vanlige treningen. Hvis dere har slike nyheter, kan dere gjerne sende dem til min e-postadresse lh@aalil.no, så vil jeg gjøre mitt beste for å få dem ut på nettsiden.

Jeg ønsker dere alle en god sommer!

Lasse Hasløv, sportslig leder Ål-IL