Cupseier til G12-13 i Gjøvik Cup

Postet av Ål IL den 28. Sep 2023

Gutter 13 vinder Gjøvik Cup

 

Gutter 12-13 deltog i weekenden d.23-24 ved Gjøvik Cup. Det blev en stor succes for holdet, som både vandt det indledende gruppespil lørdag og det afsluttende slutspil søndag. Det er første gang gutter 12-13 trækker sig sejrrigt ud af en turnering, hvor Skedsmo blev slået 2-0 i finalen.

 

Holdet bestod af:

Ask Luksengard

Tobias Ropstad

Vetle Brattegard

Eivind Mørch

Sigurd Wathne

Mats Veslegard

Sigve Kronholm

Isak Joranger

Giovanni Dallo 

Torkel Kvelprud

Markelo Tafa

Knut Skredderberget

Fabian Røv

Nathaniel Amundsen

 

Der skal naturligvis lyde et stor tillykke fra hele Ål-IL!
Kom og bli med på "Kast ballen" turneringen

Postet av Ål IL den 28. Sep 2023

Som høydepunktet av "Kast ballen" aktivitetene på barneskolen, inviteres alle barn fra 1. til 3. klasse til "Kast ballen" turneringen i Ål idrettshall.

Turneringen vil finne sted den 14. oktober fra klokken 11:30. Programmet kan ses her: Program for Kast Ballen

E-sportslaget åpner sesongen i høstferien.

Postet av Ål IL den 27. Sep 2023

Ål E-sport (som er et samarbeid mellom Torpo-IL og Ål-IL) kommer nå til og ha åpent hver tirsdag fremover, kl 17.00-19.00 (Mulig lengre). Det her er for alle, med og uten lag. 7 klasse oppover.


Nettet er nå stabilt og alt er klart for gaming!! 


Vi håper på og få til lag i forskjellige spill slik at vi kan etterhvert begynne med konkurranser mot andre E-sport lag i Norge. Vi ønsker minst 6 personer på hvert lag, dem som melder seg opp til lag vil etterhvert få tilgang til å bruke e-sport lokalene når dem vil.


Har du ønske om og konkurrere/trene i et spill, send meg melding med ønsker om spill du ønsker og konkurrere i. Se vår Facebook-gruppe hvis du klikker på E-sportsikonet øverst på siden.

Svømmegruppen startet sesongen ved Oppsjø

Postet av Ål IL den 22. Sep 2023

Etter høstferien starter svømmegruppen opp igjen, noe de eldste svømmerne markerte med en svømmetur ved Oppsjø. Det ble stupet, padlet SUP og svømt i det mildt tempererte vannet.

Dømt etter kommentarer og bilder på svømmegruppens Facebook, hadde de modige barna en fantastisk ettermiddag på vannet. Vi håper det blir flere muligheter til å bruke våtdraktene i den kommende sesongen.